Naručite do 4.3. i obogatite ožujak paketom najboljih Hrvatskih proizvoda

€28.99
+ €4.95 dostava

Volim Hrvatsko

Kupi paket

€39.99
+ €4.95 dostava

Volim Hrvatsko Deluxe

Kupi paket

€34.99
+ €4.95 dostava

boz3

Mali proizvođači velikih proizvoda

Kupi paket

Hrvatski proizvodači se kontaktiraju nakon isteka brojača, kako bi odabrani proizvodi zadržali svoju svježinu. Paketi se s posebnom pažnjom slažu, a na Vašoj adresi su do 20. sljedećeg mjeseca.

Zašto

Ujedinimo ono u domovini s onim izvan domovine Hrvatske. Zajedno s vama možemo svijetu predstaviti hrvatske proizvode, nezamjenjive proizvode hrvatskih obitelji, kvalitetu i tradiciju. Tradicija, vjera i obitelj ono je po čemu se Hrvatska ističe i na čemu gradi svoju budućnost. Pokažimo drugima u čemu smo najjači! Podržimo hrvatske proizvođače!

Kako

Nudimo vam široki spektar hrvatskih proizvoda, čija je kvaliteta neupitna, neprolazna i nepromjenjiva, novinske članke o hrvatskoj povijesti, kulturi, o našim gradovima i mjestima neprolazne ljepote, kulture i arhitekture, o našim malim proizvođačima koji su vrijednim radom postali veliki. Mali narod s velikim ljudima i s velikim srcima.

Što

„Volim hrvatsko“ paket donijet će vam sve u jednom. Okuse, boje i mirise domovine. Dodir hrvatskog mora, mekoću slavonske zemlje, miris Hrvatskog zagorja, dražest Istre, plavetnilo hrvatskog neba. Sve to u jednom paketu. Paketu hrvatske autentičnosti. Opstojnosti. Snage i veličine. Želite li jedan, javite nam se.